Lena Hansen med doktorgrad

Lena Hansen med doktorgrad

Lena Hansen, © Kristin Risa

Lena Hansen fra Influensagruppen har forsvart sin doktorgrad 23. september.

Lena forsvarte sin avhandling "Strategies for improving influenza vaccines: insights from the Influenza A H1N1 and SARS-CoV-2 pandemics". Influensasenterets leder, professor Rebecca J. Cox var hennes første veileder, mens Dr Fan Zhou, professor Ali Ellebedy og førsteamanuensis Kristin Greve-Isdahl Mohn støttet henne som medveiledere. Lena diskuterte Ph.d. avhandlingen sin og svarte på spørsmål fra opponentene: førsteamanuensis Sophie Valkenburg, University of Melbourne og assisterende professor Aaron G. Schmidt, Harvard Medical School.

Disputasen ble ledet av professor Silke Appel, Universitetet i Bergen.

Gratulerer til Lena og hennes veiledere!

nb_NONorwegian